Q: How many hours to cover 6497 miles?

Write your answer...

Submit

Related questions

Distance = rate * time. (55 miles/hour) * (4 hours) = 220 miles

330 miles

60*12 = 720 miles

120 miles.

40 miles.

65 miles per hour x 4 hours = 260 miles

The number of miles you would cover if you traveled for 8 hours at 70 miles per hour is a simple math problem. Simply multiply 70x8 to get an answer of 560 miles.

440 miles

It will take about 11.5 hours to cover that 720 miles.

It will require about 10 hours of driving time to cover that 627 miles.

It requires 12 hours of driving time to cover that 736 miles.

It will take about 15 hours to cover the 1000 or so miles to get to Tucson, Arizona.

As many as you want to, if you're willing to keep at it. The distance you can cover is (25) x (the number of hours you keep going).

If you drive a car at 40 miles per hour for two hours,then the distance covered will be 80 miles.If you drive the car for another 2 hours at 60 miles per hour ,then you will cover another 120 miles.The total distance you will cover is thus 80 miles + 120 miles = 200 miles.

About six hours of driving time to cover that 390 miles.

It requires 14 hours of driving time to cover that 872 miles.

It is about 5.5 to 6.0 hours of driving time to cover this 350 miles.

None. They measure different things, hours are a measure of time, miles are a measure of linear distance. The time taken to cover 85 miles would depend on your speed

It will require about 16.5 hours of driving time to cover this 1,080 miles.

It will require about 17.5 hours of driving time to cover that 1,175 miles.

That depends on your average rate of speed. At 60 mph, you can cover 420 miles in 7 hours. At 30 mph, it will take 14.

A submarine that travels 56 miles in 4 hours averages 16 miles per hour. (The 56 miles divided by 4 hours = 16 miles per hour.) To cover 700 miles at 16 miles per hour will take 700 miles divided by 16 miles per hour = 50 hours.

To drive this would take well over 13 hours and cover roughly 483 miles.

hours are time, and miles are length

It would depend on your mode of transport and average speed.

Study guides